Кондукторка вигнала дитину з тролейбуса на вулицю, де - 20

Все - через надірвані гроші

У Рівному кондуктор вигнала 13-річну дівчинку з тролейбуса №9. Про це повідомляє Rivne Online. 

Причиною стало те, що дитина намагалась розрахуватися за проїзд надірваними грошима.

Дитина дала їй дві гривні, вони трішки були надірвані. Кондукторка почала вимагати, щоб дитина оплатила проїзд через Приват24. Але в дитини сів телефон, а їхні термінали не працюють.

 

13-річна дитина мусила йти пішки в мороз від зупинки Б. Хмельницького до Автотоанспортного технікуму, – розповіла мама дитини.

Пасажири тролейбусу ніяк не відреагували на конфлікт і не допомогли дівчинці. В цей час на дворі  температура повітря була близько – 20ºС.

Батьки дитини, коли дізналися про цей інцидент, відправилися на кінцеву зупинку тролейбуса, щоб з'ясувати причину поведінки кондукторки.

Я хотіла сфотографувати її бейджик, щоб знати, на кого писати заяву, вона накинулася на мене і почала битися, тоді чоловік викликав поліцію.  Правоохоронці приїхали, розповіли, як написати заяву і куди звернутися, - розповіла матір дівчинки.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень