У Рівному презентували збірку оповідань «Автомобільні пригоди»

Це своєрідна новинка для нашого міста, оскільки збірка автомобільної тематики вперше написана про дітей і для дітей

Упорядники збірки Олександр Євтушок та Юлія Семенова і директор автоцентру Тетяна Субот (зліва на право)

Сьогодні в одному з автоцентрів Рівного відбулася презентація нового дитячого видання «Автомобільні пригоди». Прикметно, що це рівненський проект, адже з 11 авторів, що долучилися до написання збірки, - більшість рівняни.

Презентацію для гостей автосвята провів відомий поет та товариш «Радіо Трек» Андрій Пермяков, який у властивій невимушеній манері зробив імпрезу зрозумілою як для дорослих, так і для дітей.  

«Автомобільні пригоди» будуть особливо цікавими для дітей молодшого шкільного віку, від 7 до 13 років. Малеча зможе знайти нового улюбленого персонажа, або навпаки - впізнати у героях самого себе. Деякі оповідання мають і повчальний характер.  

До збірки увійшли тексти авторів Національної Спілки Письменників України, творчого об’єднання «Поетарх» та інших дитячих авторів.

Презентація збірки була благодійною, адже усі кошти, отримані з продажу примірників, будуть передані на потреби дитячого будинку.

Автори, чиї оповідання можна знайти на сторінках «Автомобільних пригод»: Наталія Турко-Квич, Володимир Савчук, Софійка Файфура, Валентина Люліч, Ірина Мельник, Олександр Євтушок, Юлія Семенова, Олена Захарченко, Валентина Попелюшка, Зоряна Лісевич.

Нагадаємо, сьогодні, 14 травня, виповнюється 30 років Рівненській обалсній організації Національної спілки письменників України. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень