Рівнян запрошують на літературну «терапію» від Тараса Прохаська

Тарас Прохасько.
Фото: Чілла Палош

Рівнян запрошують на зустріч із сучасним українським письменником, журналістом Тарасом Прохаськом.

Захід відбудеться у четвер, 31 березня, о 19:00 у Рівненському театрі ляльок.

Формат вечора, який називають «Прохаськотерапією», передбачає розмови із письменником про актуальний стан речей у світі та в країні, обговорення літературних новинок від Тараса Прохаська та вирішення найбільш актуальних питань за допомогою читання «затишних» текстів. Також глядачі зможуть почути уривки із книг письменника.

«Чи не кожен текст Тараса Прохаська змушує на хвильку відгородити себе від повсякденних клопотів. Якщо це художній твір – поринути у гірську атмосферу і разом з героями відчувати кожну пору року; якщо колонка про серйозне – задуматися над власними вчинками та спробувати щось змінити; якщо ж говорити про дитячі книги – зрозуміло, насолодитися теплом і затишком, які, здається, закладені у кожній літері, написаній у чудово проілюстрованій книзі», – зазначають організатори.

Модерувати вечір буде одна із організаторів події, арт-менеджер Олена Шульга.

Вхід на вечір платний. Квитки можна придбати завчасно, аби зайняти кращі місця. Вартість одного квитка 40 гривень. У день події – 50 гривень. Придбати квитки можна у чаївні «Тайстра Зілля».

Тарас Прохасько.
Фото: Чілла Палош

ДОВІДКА

Тарас Прохасько – відомий український письменник, представник Станіславського феномену. Є постійним дописувачем колонок на сайті «Збруч», де висвітлюються актуальні проблеми сьогодення. Поза тим, автор відомий своїми короткими есеями «з приводу найнепомітніших, прихованих для непосвяченого погляду проявів буття», які були опубліковані у збірці «Галичина ФМ».

За останні роки Тарас Прохасько також став відомим як дитячий письменник. Ось уже третя книга для дітей вийшла у «Видавництві Старого Лева», написана спільно із Мар’яною Прохасько. Історія має назву «Як зрозуміти козу?» (в попередні роки виходили друком ще «Хто зробить сніг?» та «Куди зникло море?»). Як зазначають читачі, книги ці важко назвати суто дитячими, адже у них зібрано стільки філософії життя, що кожен дорослий може знайти для себе дуже багато корисного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень