У Рівному відомий письменник Олександр Бойченко презентує нову книгу

Публіцист представить «50 відсотків рації»

Організація «Література.РВ» запрошує рівнян на продовження літературного сезону. Весна починається презентацією нової книги «50 відсотків рації» відомого публіциста, перекладача та критика Олександра Бойченка.

Зустріч відбудеться сьогодні, 11 березня, у конференц-залі готелю «Мир». Початок о 19.00.

Олександр Бойченко – один із найкращих українських літературних критиків та публіцистів. В книгах цього автора можна знайти огляди зарубіжної та української класики, сучасних творів відомих письменників. Також Сашко Бойченко з особливою іронією та почуттям гумору пише колонки про політику сьогодення. Легка й захоплива манера письма тримає читача до останньої сторінки.

«50 відсотків рації» – це сюжетна публіцистика. Історії, розповіді, роздуми. Як зазначає сам автор – лише половина із них (50%) є правдивими, решта – вигадані. З іншого боку автор пояснює назву збірки через призму правди. Мовляв, лише від сили наполовину ми можемо знати щось і бути щирими, інакше неможливо просто фізично знати всієї правди (мати рацію).

Організатори зазначають, що вхід на вечір платний (25-40 гривень).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень