У Рівному розпочинається новий літературний сезон

Організація «Література.РВ» запрошує рівнян на відкриття свого 9-го сезону «Зима-весна 2016», а також міжкультурного літературного проекту #RV_Dialogue.

Проект #RV_Dialogue – це серія парних літературних виступів, сенс яких полягає в налагодженні діалогів між авторами, що пишуть різними мовами (російсько-, українсько-, білорусько-, польськомовні та ін.).

Захід відбудеться у суботу, 6-го лютого, о 19:00 у конференц-залі готелю «Оптіма».

Першим гостем стане харківський поет Алексей Рисованный (він же Выдумайэхо) – представник молодої генерації мережевих авторів східної України. З іншого боку #RV_Dialogue з ним буде Вікторія Дикобраз – керівник організації «Література.РВ».

Рівнянам пропонують стати глядачами і учасниками розмови, спільного виступу таких різних, але в основі своїй подібних авторів.

ДОВІДКА

Выдумайэхо – поет із Харкова, впізнаваний за голосом завдяки аудіозаписам його віршів у стилі мелодекламації. Має кілька сольних книг, виданих самвидавом, а також 2 аудіоальбоми. Автор подекуди аж надто песимістичних, однак як ніколи правдивих і сильних текстів.

Вікторія Дикобраз – поетка з Рівного, літменеджер. Автор артзбірки віршів «Семантика наших прикрас», виконавчий директор «22. Форуму видавців у Львові», модератор літературних подій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень