Рівнян закликають дарувати книги для мешканців Сходу

Проводять акцію "Подаруй книгу ровеснику зі Сходу"

До Дня української писемності та мови проводить акцію "Подаруй книгу ровеснику зі Сходу".

Вона розпочинається 9 листопада 2015 року та триватиме до 13 листопада 2015 року у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

13 листопада 2015 року о 12-й годині у музеї-бібліотеці "Просвіта Рівненщини", що знаходиться в приміщенні школи № 15 (вул. Пушкіна, 17) відбудеться прийом зібраних книг та безкоштовна відправка їх до м. Лисичанська Луганської області.

"Долучись до акції. Подаруй книгу ровеснику зі Сходу!", - закликають організатори у своєму повідомленні.

Додамо, що у Рівному оголошено конкурс серед школярів на краще оповідання про героїчні вчинки учасників АТО "Героям слава". Конкурс триватиме до 16 листопада 2015 року. Відібрані оповідання стануть основою для випуску нових книг про героїчні вчинки наших сучасників.

Нагадаємо, у понеділок, 9 листопада, відбудеться XV Радіодиктант національної єдності. Він звучатиме в ефірі Українського радіо о 10:10.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень