На Рівненщині побільшало смертей на дорогах

З наступного тижня в області проходитиме "Тиждень безпеки дорожнього руху"

Головною темою цьогорічного заходу стане безпека дітей на дорозі. Його метою є привернути увагу суспільства до проблеми дитячого травматизму та смертності на дорогах, а також поліпшення дорожньої безпеки, розповідає інспектор прес-служби УДАІ Рівненщини, Руслан Панасюк:

– Ми склали план, по якому будемо проводити "Тиждень безпеки дорожнього руху". Кров будемо здавати, особовий склад. Будемо проводити бесіди по школах, коледжах і технікумах. Далі буде проводитись ряд операцій, дитячих профілактичних заходів: "Дитина-пасажир", "Захистись-засвітись" та "Живи цікаво та безпечно".

"Тиждень безпеки дорожнього руху" проходитиме з 9 до 15 листопада.

Варто зауважити, що статистика кількості ДТП на Рівненщині у порівнянні з минулим роком повільно зростає. За 9 місяців цього року зареєстровано 443 дорожньо-транспортних пригоди, в яких 117 людей загинули, з них 15 – діти віком до 18 років. У 2014 за аналогічний період сталося 419 ДТП, у яких загинули 99 дорослих та 13 дітей. Головними чинниками смертельних автопригод залишаються недотримання безпечної швидкості руху, порушення правил обгону та наїзд на пішоходів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень