Сьогодні покажуть "Рівненщину літературну"

Експозиція відтворює розвиток літературного процесу до кінця 18 століття

У понеділок, 9 листопада, о 14 годині у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці (4-й поверх, хол) відбудеться відкриття краєзнавчої експозиції "Рівненщина літературна".

Виставка відтворює розвиток літературного процесу краю від найдавніших часів до кінця 18 століття. Згодом її доповнять інші розділи, які проілюструють культурне та літературне життя Рівненщини від другої половини 19 століття і до сьогодення.

Краєзнавчу експозицію створено в рамках проекту "Живе краєзнавство", який має на меті зробити бібліотеку туристичним об’єктом.

Робота над експозицією тривала шість місяців. У фондах бібліотеки віднайдено відомості про понад 500 імен та унікальні факти з літературного, мистецького, духовного, культурного, суспільного життя на території Рівненщини, її уродженців та людей, чиє життя у різні періоди було тісно пов’язаним з краєм.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень