Сьогодні презентують гумористичний роман рівнянина

Сьогодні, 2 березня, презентують гумористичний роман з елементами фантастики рівненського письменника Василя Тибеля «Тріанські рішкунці». Також представлять історичну повість письменника з Волині Миколи Мартинюка «Під мурами твердині».

Початок заходу о 14.00 в читальній залі Рівненської обласної бібліотеки для молоді (вул. Київська, 18).

Фантастичний роман «Тріанські рішкунці» насичений динамічними пригодами, політичними інтригами, любовними пристрастями та коханням. І все це автор щедро приправив іронією. Незважаючи на всю поверхневу легковажність авантюрного пригодницького роману, автор розглядає такі актуальні людські поняття як дружба, вірність та самопожертва заради близьких.

Події повісті «Під мурами твердині», яку представить сам автор, розгортаються у нелегкі часи XIII ст., коли відбувалося нове злиття понищених розбратом земель Волині та приєднання до неї Галича. У книзі є все, що здатне задовольнити уподобання найвибагливішого читача: кохання, зрада, підступність, спокута, здобутки і втрати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень