У Рівному є проблема навчання дітей з особливими потребами

Про це на засіданні міськвиконкому повідомив  начальник міського управління освіти Василь Харковець. За його словами, використовувати звичайні підручники для школярів із вадами зору неможливо:

– Ми зараз напрацьовуємо базу, на базі ЗОШ №24. Саме методичну базу, для дітей з вадами зору. Для таких дітей потрібні книжки рель'єфно-крапковим шрифтом Брайля, засоби письма таким шрифтом, аудіокниги та багато інших підручників, які потрібні для корекції зору.

До слова, кількість навчальних закладів і класів, у яких навчаються діти з особливими потребами, у Рівному щороку зростає. Наразі у школах міста навчаються 43 таких учнів. Крім того, пан Харковець додав, що матеріально-технічна база для роботи з такими дітьми щороку покращується.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень