«Шахівку» в Рівненському парку Шевченка повністю реконструювали

Тепер це, без перебільшення, одне з найкращих місць для відпочинку в центральній частині міста

Міська влада Рівного до дня Незалежності України відремонтувала саму будівлю, шаховий павільйон, підземні вбиральні, які довгий час були занедбані, та упорядкувала прилеглу до них територію. Більше про те, з якою метою зроблено реконструкцію, розповідає міський голова Рівного Володимир Хомко:

– Ця частина парку повинна стати улюбленим місцем тусовки і дорослих, і дітей, бабусь, дідусів, мам і всіх інших. Кафе спеціально для них відкрили. Зайдіть – безалкогольне кафе, щоб приїхали тати, мами, бабусі. Зайшли, пообідали, посиділи. Мені особисто дуже подобається. Знаєте, я не люблю мітинги, не люблю всього іншого, а тут я просто відпочиваю. Отримую шалене задоволення.

Нагадаємо, що цьогоріч міська влада навела порядок в парку «Хіміків», на «Лебединці», на Пагорбі слави, а тепер і в парку Шевченка. Також вже закінчується ремонт в Будинку культури. А наступним проектом буде благоустрій в парку «Просвіти» на Північному. Втім, і в парку Шевченка роботи ще не закінчені й до кінця року дирекція парку планує завершити повну реконструкцію літньої естради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень