Цьогоріч збір дитини до школи «влетить у чималу копійку».

У Рівному працюють шкільні ярмарки, де ціни у порівнянні з минулим роком зросли щонайменше на третину,  а на деякі позиції  майже вдвічі. Якщо ще минулого року дитину можна було зібрати мінімально за 800 гривень, то тепер знадобиться щонайменше півтори тисячі. – визнали самі продавці ярмарку, що в центрі Рівного:

- Починаючи від простого олівця і закінчуючи рюкзаком- в середньому мінімум півтори тисячі. А загалом ціна якісних товарів, в принипі, набагато вища ніж в минулі роки. Та в цілому не сказала б, що ціни дуже змінились.

А ось що про цьогорічні ціни думають батьки школярів. Рівненські покупці від них приголомшені:

- Ціни, чесно кажучи, космічні! Наприклад: ми дивилися зошити кращої якості, вони зовнішньо гарно оформлені, але 7 гривень за зошит? Якщо ще врахувати, наприклад, сумку і ще додати форму шкільну і спортивну... Не кожній сім'ї під силу це все потягнути.

- Виросли ціни так як і все виросло. Зошити, ручки, олівці... Ну все повністю. Зараз дитину дорожче зібрати в школу ніж минулого року.

- Просто жах. Двох дітей зібрати в школу нереально. В три рази ціни зросли. Маю двох дітей, ще практично нічого не купували, але півтисячі вже немає.

Варто додати, що вартість шкільних рюкзаків цього річ коливається від 600 до тисячі гривень. Шкільна форма в середньому коштує тисячу гривень, спортивний костюм – 500 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень