У Великій Омеляні - вбивство

Наприкінці минулого тижня місцевий житель повідомив про виявлене в полі тіло 27-річної жінки

Як з’ясувала міліція, за попередніми даними її вбив 26-річний  співмешканець, завдавши кілька ударів сокирою. Підозрюваний у вбивстві визнав скоєне, наразі він перебуває під вартою. 

«Смерть громадянки наступила від трьох рубаних ран голови. Це попередня причина смерті. Остаточна причина буде встановлена після проведення всіх відповідних досліджень. Вході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено особу – громадянина України, мешканця м. Рівне, раніше судимого, який признався у вчиненні зазначеного злочину», - розповів журналістам Дмитро Бабак (на фото)

Між тим, інша трагедія сталася поблизу рівненського полігону – там військові знайшли тіло 60-річної жінки. У міліції кажуть, що обставини і причини смерті пенсіонерки  наразі з’ясовують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень