Податкова звинувачує директора «Укрбурштину» в «сімейному підряді».

Перший заступник начальника Головного управління ДФС у Рівненській області Ігор Бородавко заявив, що вилучені 2,5 тонни бурштину із «Мерседеса Спринтера» не належать ДП «Укрбурштин».

За словами пана Бородавка, він вже вчора знав, що державне підприємство хочуть використати для документальної легалізації сонячного каменю. Проте, на його думку, заяви директора «Укрбурштину» неправдиві. Окрім того, напередодні  Рівненський суд таки заарештував вилучені 2,5 тонн бурштину, які оцінюються в 60 мільйонів гривень. Варто зауважити, що заступник начальника головного управління ДФС у Рівненській області Ігор Бородавко через усі ці «бурштинові новини» назвав Рівненщину – другим АТО:

- У нас на Поліссі щоденно стає все гарячіше і гарячіше. Для мене, як для правоохоронця відбувається щось схоже до другої антитерористичної операції. Що люди там воюють і є стрілянина – що люди тут воюють. І є стрілянина. А наші копачі нагадують якихось терористів і, боротися зі своїм народом вкрай неприємно. - наголосив Бородавко.

Нагадаємо, окрім вилучених третього серпня 2,5 тонн бурштину, правоохоронці виявили ще понад одну тонну цінного каміння, проводячи обшуки у виробничих та офісних приміщеннях семи підприємств Рівного. Також знайшли й понад 20 станків для оброблення бурштину вартістю 25 тисяч доларів кожен.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень