У Рівному знову затримали чиновника на хабарі

Напередодні правоохоронці затримали заступника начальника одного із Департаментів Рівненської обласної державної адміністрації, який вимагав та одержав 5600 гривень неправомірної вигоди.

Пізніше з’явилася інформація, що затриманим є заступник  директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Олександр Курильчик. За вказану суму посадовець органу влади сприяв видачі мешканцю області дозвільних документів на спецводокористування. Відкрите кримінальне провадження. Нині Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу. До слова посадовцю загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень