Сьогодні на Рівненщину завітав радник Міністра юстиції Андрій Помазанов

Мета візиту - нагадати мешканцям області про центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Посадовець відвідав центри в Дубно, Сарнах та Рівному, які вже з липня допомагають у цивільних і адміністративних процесах малозабезпеченим особам, дітям-сиротам, учасникам бойових дій, членам сімей загиблих учасників АТО, іншим соціально-незахищеним громадянам, а також потерпілим та свідкам у кримінальних провадженнях, які належать до категорій, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Далі пряма мова радника Міністра Юстиції, Андрія Помазанова:

- Більше 20-ти років в Україні жодним чином права громадян абсолютно не були захищені. Особливо тих громадян, які відносяться до категорії соціально-незахищених. Зараз, з першого липня, за ініціативи уряду, було відкрито цей соціальний проект коли кожен громадянин, який відноситься до цієї категорії осіб, може прийти до центру взявши з собою паспорт, ідентифікаційний код і документ, який підтверджує відношення людини до цієї чи іншої категорії і отримати допомогу в цивільних та адміністративних справах.

Тож за перші півтора місяці своєї роботи Рівненський центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги прийняв уже понад 200 осіб, Сарненський – 122 і Дубенський – 66. Також пан Помазанов зауважив, що з кожним днем кількість відвідувачів зростає.

Нагадаємо, що люди, які потребують представництва своїх інтересів у суді та не мають достатніх фінансових можливостей для здійснення цього представництва, мають змогу звернутися до центру та отримати безоплатну допомогу кваліфікованого захисника-адвоката. Рівненський центр розташований на вулиці Кавказькій, 7 і звернутися за допомогою туди можуть мешканці не лише обласного центру, а й міста Острога, Рівненського, Костопільського, Гощанського, Корецького, Здолбунівського та Острозького районів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень