Рівненщина активного готується до місцевих виборів

Зокрнема визначено розміри грошових застав

Центральна виборча комісія Постановою від 10 серпня 2015 року № 170 затвердила розміри грошових застав для кандидатів на посаду міського голови та для виборчих списків кандидатів у депутати обласної, районної, міської, районної у місті ради, висунутого у багатомандатному виборчому окрузі, на чергових місцевих виборах.

Так, «найдорожче» буде стати міським головою Рівного – сума застави становить 9001 грн. Більше тисячі гривень також доведеться заплатити бажаючим стати міськими головами Костополя (1199 грн.), Сарн (1066 грн.), Дубна (1391 грн.) та Кузнецовська (1492 грн.) Найменшу ж грошову заставу на Рівненщині платитимуть кандидати на посаду міського голови Корця – 306 гривень.

Щодо місцевих рад (обласну, районні, міські), то «найдорожче» буде стати депутатом Рівненської обласної ради, сума грошової застави для виборчого списку кандидатів до якої становить 41 983 грн. За список кандидатів до Рівненської міської ради потрібно буде внести заставу в розмірі 9001 грн. Найменші ж суми платитимуть за виборчі списки до Корецької (306 грн.), Дубровицької (372 грн.) і Радивилівської (390 грн.) міських рад.

 

За матеріалами Інформаційного відділ РОГО КВУ

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень