Рівненським воїнам АТО не вистачає мішків та поліетиленової плівки

Сьогодні в редакцію Радіо Трек звернувся старший прапорщик Сергій Якимець з проханням допомогти українським воїнам. Зокрема, йдеться про матеріали, які знадобляться хлопцям в облаштуванні побуту в часи осінньої негоди:

– Необхідність є в звичайних мішках: як в «беушних», так і, по можливості, в нових. І в поліетиленовій плівці. Без різниці – чорна, біла чи прозора. Більшої щільності. Мішки, зрозуміло, для укріплень. Ми виїжджаємо на початку жовтня. До 10-го числа маємо виїхати. Якраз буде сезон дощів. Вже ми на таке попали, то знаємо що це таке. Тому до жовтня мені треба зібрати якусь кількість. Ну що вже вийде.

Тож усіх, хто має можливість і бажання допомогти армійцям з мішками та поліетиленовою плівкою, просять звертатись до Четвертого стрілецького батальйону військової частини Західного територіального командування №3002, яка розташована в Рівному на вулиці Степана Бандери, 14а. Або ж телефонувати безпосередньо до прапорщика Сергія Якимця за номером: (067) 317-75-80.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень