Розгляд справи про «Укрбурштин» перенесли

Наступного разу справу розглядатимуть 7 жовтня

Сьогодні в Господарському суді Рівненської області відбувався розгляд справи, у якій державна компанія «Українські поліметали» хоче повернути підприємство в держвласність і виступає проти офшорної компанії, яка хоче забрати «Укрбурштин» за борг в 300 тисяч доларів, який в «Укрполіметалах» називають штучним. Однак, суд розгляд цієї справи переніс на 7 жовтня. Представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України шоковані і заявляють, що це дозволить розкрадати бурштин на Рівненщині ще півтора місяці. Рішення суду кореспонденту Радіо Трек прокоментував генеральний директор Державної акціонерної компанії «Українські поліметали», Костянтин Лісничий:

– Безпрецедентно обікрали бюджет цієї чудової Рівненської області. Людей, які працюють. Справа по всім правилам мала бути закритою. Ми думаємо, що декілька десятків мільйонів гривень - це те, чого не дорахується Рівненська область. Це гроші, які могли піти в соціальну сферу і це мімімум 500 робочих місць, які ми могли створити на цьому підприємстві.

Також пан Лісничий додав, що держава й надалі відстоюватиме свою позицію в судах різних інстанцій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень