У лікарнях Рівного оновлять обладнання, «щоб діти не боялися»

На засіданні бюджетної комісії Рівнеради розглядалися зміни до фінансування сфери охорони здоров’я міста

Одним з гострих питань стала купівля апарату для проведення гематохімічного аналізу крові. Його збираються закупити для міської лікарні №2 (залізничної лікарні). Адже як відзначає заступник міського голови Галина Кульчинська, саме цей апарат дозволить робити якісний аналіз крові та значно підсилить місцеву лабораторію.

Також цього року заплановано закупити дві стоматологічні установки, відзначає начальник управління охорони здоров’я Рівнеради Віктор Іськів:

Ці стоматустановки планується в школах поставити. Школи №11 та №27. Там зараз допотопні радянські, діти бояться, діти втікають. Ви самі розумієте, як діти і стоматологи між собою в’яжуться

Також в міську дитячу лікарню буде закуплено 50 нових ліжок. Оновлять обладнання також в поліклініці мікрорайону «Ювілейний» і в центральну міську лікарню закуплять флюорограф.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень