У Рівному для анкетування шукають людей, які лікувалися у лікарнях

За участь в анкетуванні обіцяють заплатити

Інформацію про опитування у соцмережі Фейсбук поширив екс-депутат міськради Рівного Володимир Зиль:

16 грудня у Рівному буде буде проводитись опитування пацієнтів, які лікувались у державних лікарнях у 2015 році або протягом останніх трьох місяців. Потрібно 12 чоловіків та жінок різного віку, які готові пройти анкетування і відповісти на декілька питань. 
Якщо ви або ваші знайомі проходили лікування у Рівненській ЦМЛ, Рівненській обласній дитячій лікарні, Рівненській ЦРЛ то або пишить у приват, або перейдіть за посиланням https://docs.google.com/…/1VZgFYfFbpASAp4a2pSe8mlpKW-L…/edit та дайте відповідь на декілька питать і я обов'язково з вами зв'яжусь. Краще через анкети, тому що опитування будуть проводити професіонали і треба зібрати групу, яка буде відповідати відповідним критеріям.
Ваша участь у опитуванні буде фінансово винагороджена!!! Респондентам з Рівненського району також буде відшкодовано проїзд
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: лікарні
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень