«Від депутатів у лікарнях Рівного нічого не закривали», - управління охорони здоров'я

У міському управлінні охорони здоров'я Рівного відреагували на повідомлення депутата міськради Володимира Кудріна про стан палат і санітарних кімнат медзакладів

Про те, що побачив депутат під час відвідування медзакладів у день депутата, ми писали у публікації Встигнути до Фреймут: депутат зазирнув у палати медзакладів Рівного, які не показували (ФОТО)

На це повідомлення відреагувала начальник міського управління охорони здоров'я Рівного Вікторія Покоєвчук-Зрайко:

 Жодних обмежень в ході перебування депутатів в лікувальних закладах не було. Про необхідність покращення умов перебування в усіх оглянутих закладах і йшла мова. Мета дня депутата у лікувально-профілактичних закладах полягала саме в тому, щоб ознайомити з проблемами і показати, на що конкретно витратили кошти з бюджету розвитку. На проведення ремонтних робіт у пологовому будинку міста розроблена проектна документація і про це говорили з депутатами. Двері депутатам відкривали в тому числі і в санітарні кімнати.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень