Рівненські медики - про несподіваний візит в.о. міністра Уляни Супрун

На їхню думку, рівненська станція швидкої допомоги стала для неї відкриттям

Нагадаємо, напередодні пізно ввечері у Рівне завітала в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун. Вона без попередження заїхала на станцію швидкої допомоги Рівного, щоб перевірити, чи готові медики надавати допомогу. Відео з відвідини Супрун розмістила на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

Як зазначив головний лікар обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Бортнік, його на місці не було, тож він спостерігав за процесом оглядин онлайн. За результатами візиту в.о. міністра жодних зауважень на роботу центру не було, і як йому здається, чиновниця навіть була приємно вражена:

 

- Умови праці, забезпеченість ліками, укомплектованість автомобіля бригади, ознайомилася з роботою диспетчерської – як виклики приймаються, як скеровуються бригади. Ніяких абсолютно зауважень до персоналу не було. Навпаки, навіть. Може, це суб’єктивно, але вона так сказала, що не все так погано і одна з небагатьох областей на такому рівні. Тобто, я собі так думаю, для неї це може якесь і відкриття було.

 

Про жодні проблемні питання під час візиту в.о. міністра охорони здоров’я  не йшлося. Однак, Андрій Бортнік каже, що якби була така можливість, він обговорив би з нею покращення умов праці у районних приміщеннях, підвищення зарплати і оновлення автомобільного парку. Адже на цей час в області із 150-ти автомобілів 40% у жахливому стані. Частина з них навіть не підлягає ремонту, тож їх будуть списувати, проте про заміну парку новими авто поки не йдеться через відсутність коштів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень