У протистоянні за землю «пенсіонерка - АТОвець» міськрада Рівного поставила крапку

З другого голосування

Адже з першого разу на сесії міськради голосів не вистачило, щоб надати ділянку. Тож депутати поверталися до голосування повторно.

Це ділянка між будинками №№32 та 34 на вулиці Павлюченка.

На неї претендували АТОвець Олександр Лустюк, який добивався землі через суд, та пенсіонерка Ніна Сльоза, родина якої користувалася майже все життя цією ділянкою. Просити за 85-річну пенсіонерку вже вкотре на сесію прийшла її донька Ніна Медвідь, яка розповіла:

Вона-дитина війни. В 9 років залишилася без батька, у 28 років – без чоловіка з двома маленькими дітьми. Ця земельна ділянка, яка була виділена її мамі Ганні Годун в 1963 році, про що свідчить архівна довідка, використовувалася, як допомога, як матінка-годувальниця для цієї сім’ї.

22 голосами міськрада вирішила дозволити оформляти безоплатно у власність ділянку пенсіонерці

для будівництва та обслуговування житлового будинку.

Але міський голова Володимир Хомко застеріг Ніну Медвідь, що радіти рано, бо за землю ще будуть суди, натякаючи, що АТОвець продовжить добиватися цієї ділянки.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень