Багатодітному АТОвцю, який пройшов Іловайський котел, дозволили будуватися в Рівному

Змінили для цього цільове призначення ділянки, яка перебуває в його власності

АТОвець Михайло Сергійович Чикун став торік власником майже 12 соток землі на вулиці Чорновола у Рівному для ведення садівництва. Тепер просив міську раду

змінити цільове призначення землі, щоб на ній можна було звести житло.

На сесію міськради прийшла дружина Михайла Чикуна, яка закликала депутатів проголосувати за їхнє питання. Також її підтримала депутат міськради Анна Іванова, яка розповіла:

На фракції у нас був цей чоловік – Чикун – учасник АТО, який сім днів виходив з Іловайського котла. Четверо діточок. Одна дитиночка – інвалід, ДЦП.

 

Я думаю, що ми всі повинні підтримати це рішення. Це – без питань. Хто повинен на своїй землі будувати? Той, хто захищає.  

Виступає Анна Іванова

Дехто з депутатів вагався, бо думав, що ділянка розташована біля Басівкутського озера. Але депутат Анатолій Чугуєвець запевнив, що вона – далеко від водойми і не в Басовому Куті. Тож міськрада проголосувала за зміну цільового призначення ділянки.

До речі, на сайті НАЗК є декларація про доходи за 2017 рік людини на ім'я Михайло Чикун. У ній зазначено, що Михайло Сергійович Чикун був офіцером відділення організації охорони, патрульно-постової служи, розшуку та діяльності Військової служби правопорядку в гарнізонах і співвласником ТзОВ "Єврошпон Смига +". 

У декларації, окрім цього, зазначено, що

Михайло Чикун у 2016 році став власником 6 соток землі у Рівному. 

А на сайті міськради є рішення від 2016 року, згідно з яким Михайло Чикун, як АТОвець, отримав безоплатно у власність 6 соток землі на вулиці Костромській для будівництва житла. Тож, якщо це одна й та ж особа, то, виходить, що

матиме вже дві ділянки у Рівному для будівництва житла. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень