У центрі Рівного хочуть прокласти нову дорогу (ФОТО)

Тому міськрада вирішила поки не продавати тут землю

43 кв метри землі біля свого приміщення на вулиці Мазепи, 19 хотіла купити на земельних торгах Рівненська торгово-промислова палата. І використати для будівництва та обслуговування адмінбудинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови. Тож звернулася за цим до міськради.

Це питання розглянули на останній сесії. Але проти виставлення ділянки на торги виступив радник міського голови Рівного Дмитро Котляров:

Там справа зараз уже стоїть великий 12- чи 14-поверховий житловий будинок. А вулиця Ніколаса Арндта (від Соборної до Сагайдачного) повинна пройти між оцими будиночками і торгово-промисловою палатою і вийти на вулицю Мазепи. Логіка така, що нам потрібно утворити там три квартали. І оце буде продовження вулиці Ніколаса Арндта, яка буде з’єднувати Сагайдачного і Мазепи – це одна з цих частинок.

 

Виділення цієї земельної ділянки унеможливить прорізання там вулиці.

Дмитро Котляров

Міський голова Рівного Володимир Хомко підтримав Котлярова і додав:

Я з великою повагою ставлюся до цієї людини, яка просила там цю земельну ділянку. Але якщо ми підемо зараз на поступки, ми справді знищимо цю вулицю.

 

А так ми цілий квартал розрулюємо. Є хороша ідея: зробити виїзд біля «Бочки» (і ми таки доб'ємо його) і зробити односторонній прохід звідси. Ми розв’яжемо ці вузькі вулиці. Не зробимо ідеально. Але зробимо набагато краще, ніж зараз є.

 

Якщо цю земельну ділянку виділимо – на цьому ставимо хрест. Тому прошу зараз не голосувати за це. Відкласти на довивчення і повернутися до цього питання. Подумаємо, як якийсь компроміс знайти. Я нічого не маю проти торгово-промислової палати.

Тож міська рада вирішила відкласти це питання для додаткового вивчення.

Супутникове фото кварталу, про який йде мова. Збільшується, є нанесені вулиці. Єдине, що нам не вдалося знайти тут вул. Ніколауса Арндта

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень