Осіпчук не хоче дати землю у Рівному обласному діагностичному центру (ФОТО)

Бо, пояснив, думає, як міський депутат, а не як начальник облуправління охорони здоров’я

Обласний лікувально-діагностичний центр

Діагностичний центр хоче отримати у постійне користування майже 12 соток землі на вулиці Чорновола, 74-Б, на якій розташоване приміщення лікувально-фізкультурного диспансеру. Просить її 

для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

Питання про надання землі розглядали на засіданні комісії з питань охорони здоров'я. І голова комісії Юрій Осіпчук, який також керує охороною здоров'я області, запропонував відмовити діагностичному центру. Пояснив це так:

Я так розумію, що область думає в подальшому про продажу цих об’єктів, які є зайвими. Хочуть повиділяти кадастрові номери. На мою думку, коли в них питання стане про продажу чи якісь інші рухи по тих закладах, тоді ми будемо вже на міській сесії обгрунтовано будемо уточняти межі і думати, що їм давати, на яких умовах.

Юрій Осіпчук

Осіпчук пояснив, що діє в інтересах громади міста, як депутат, а не як начальник облуправління охорони здоров'я. І додав:

Виходить, ми цю землю їм по факту віддаємо безкоштовно. Ну нібито комунальне майно, нічого страшного нема. Але тоді, коли вони продають приміщення, ця земля продається разом з тим приміщенням уже покупцем незалежно від того, на яких умовах.

 

На мою думку, може зміниться законодавство в правильному сенсі: якщо наша земля – продається нами, а приміщення – власником

Осіпчука підтримала комісія.

Натомість головний лікар діагностичного центру Роман Шустик пояснив, що вони звернулися за оформленням землі, бо просто приводять у відповідність до законодавства документи, оскільки стали некомерційним неприбутковим підприємством. Приміщення лікувально-фізкультурного диспансеру планують використати

для розширення діагностичного центру, оскільки сподіваються, що у зв'язку з реформою медциини на це з'являться кошти.

А поки у приміщенні диспансеру розташовується громадська організація людей, які живуть з ВІЛ-інфекцією, бо вона, за рішенням облради, приміщення орендує.

Роман Шустик

Роман Шустик також додав, що 

продати приміщення лікувального закладу чи вчинити з ним будь-які інші дії з можна тільки з дозволу власника – обласної ради, обласного управління охорони здоров'я.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень