Осіпчук не хоче дати землю у Рівному обласному діагностичному центру (ФОТО)

Бо, пояснив, думає, як міський депутат, а не як начальник облуправління охорони здоров’я

Обласний лікувально-діагностичний центр

Діагностичний центр хоче отримати у постійне користування майже 12 соток землі на вулиці Чорновола, 74-Б, на якій розташоване приміщення лікувально-фізкультурного диспансеру. Просить її 

для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

Питання про надання землі розглядали на засіданні комісії з питань охорони здоров'я. І голова комісії Юрій Осіпчук, який також керує охороною здоров'я області, запропонував відмовити діагностичному центру. Пояснив це так:

Я так розумію, що область думає в подальшому про продажу цих об’єктів, які є зайвими. Хочуть повиділяти кадастрові номери. На мою думку, коли в них питання стане про продажу чи якісь інші рухи по тих закладах, тоді ми будемо вже на міській сесії обгрунтовано будемо уточняти межі і думати, що їм давати, на яких умовах.

Юрій Осіпчук

Осіпчук пояснив, що діє в інтересах громади міста, як депутат, а не як начальник облуправління охорони здоров'я. І додав:

Виходить, ми цю землю їм по факту віддаємо безкоштовно. Ну нібито комунальне майно, нічого страшного нема. Але тоді, коли вони продають приміщення, ця земля продається разом з тим приміщенням уже покупцем незалежно від того, на яких умовах.

 

На мою думку, може зміниться законодавство в правильному сенсі: якщо наша земля – продається нами, а приміщення – власником

Осіпчука підтримала комісія.

Натомість головний лікар діагностичного центру Роман Шустик пояснив, що вони звернулися за оформленням землі, бо просто приводять у відповідність до законодавства документи, оскільки стали некомерційним неприбутковим підприємством. Приміщення лікувально-фізкультурного диспансеру планують використати

для розширення діагностичного центру, оскільки сподіваються, що у зв'язку з реформою медциини на це з'являться кошти.

А поки у приміщенні диспансеру розташовується громадська організація людей, які живуть з ВІЛ-інфекцією, бо вона, за рішенням облради, приміщення орендує.

Роман Шустик

Роман Шустик також додав, що 

продати приміщення лікувального закладу чи вчинити з ним будь-які інші дії з можна тільки з дозволу власника – обласної ради, обласного управління охорони здоров'я.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень