Скільки коштують пологи у міському пологовому будинку Рівного

Про це розповідають жінки, які там народжували

Своїми вражкеннями про міський пологовий будинок Рівного вони діляться у Фейсбуку. У більшості - враження дуже позитивні. Причому більшість відгуків свідчить про те, що жінки за пологи там не платять. А ті, хто домовляються попередньо за плату з конкретними лікарями про допомогу на пологах, настільки задоволені їхніми послугами, що цін не називають.

Ось деякі з відгуків:

Людмила Стасюк Народжувала в Нобіса, без домовленості. Нічого не платила. Все пройшло супер!!!

Люба Ярмолюк Народжувала в червні цього року, ні з ким не домовлялась і вам не раджу, все пройшло добре. Моліться Богу і не звертайте увагу хто що пише.

Olga Postolnicova Без домовленостей. Приїхала, як води відійшли. Ставлення нормальне. Грошей ніхто не просив. Чоловік на радостях дав акушерці 200 грн., бо вона бігала навколо мене.... При випсці теж ніхто нікому нічого не давав. Всі живі-здорові. Дякую Богу!!!

Oksana Panchenko Я народжувала на початку серпня. Ні з ким не домовлялась, хоч в мене перші пологи. Все пройшло добре, відношення персоналу чудове, палата зі свіжим ремонтом (3 поверх). Не читайте дурниць в Інтернеті, від них тільки голова забивається непотребом, по собі знаю 

Irina Rivnenska Народжувала там двічі у 2013 і 2017, приїздила щоразу, коли наставав час, ні з ким не домовляючись,все проходило чудово, чергові лікарі робили свою роботу, ніхто нічого не просив, платили символічно скільки вважали за потрібне. Ще як доведеться, народжуватиму на Мірющенка.

Юлия Головатюк Яна Кравчук першого сина народжувала у Варварука. 24 серпня почались перейми, без домовленостей все пройшло чудово. Від подяки відмовлявся категорично. Другу дитину народжувала через 9 років у минулому році і захотіла домовитись з тим же Варваруком. Інформував, оглядав, тримав все на контролі, дозволяє дзвонити у будь-який час доби. Пологи пройшли, слава Богу, благополучно! Так само не хотів ніякої оплати, чіткий, зосереджений, серйозний і відповідальний лікар! Дуже ним задоволені і всім рекомендуємо! Головне старатись слухати і виконувати всі його вказівки під час пологів, як би важко це не було.

Катерина Негодюк Народжувала 3 рази, все нормально відбувалося, не домовлялася ні разу, привозили по швидкій, нікому нічого не платила, і ніхто не натякав на подібні речі. Ставлення з боку персоналу хороше, таке як має бути. З двома пологами потрапляла на чергування до Царук - рекомендую, вміє творчо підійти. І в бесплатних палатах теж можна нормально перебути.

Оксана Борконюк Народжувала 2 рази без домовленості, норма. Головне не боятися, бути налаштованими на позитив і успіх

Наталія Москальчук Народжувала без домовленостей. Була зміна л.Варварука, дуже сподобалось, лікарем і персоналом дуже задоволена. Головне налаштуватись на пологи, і не влаштовувати істерики.

Ксюша Янушенко-Дика Народжувала перший раз в перинатальному центрі, не сподобалось, наступні 2 рази тількі на мірющенка, чудові лікврі, на 3 поверсі у всіх палатах євро ремонт, телевізори, заплатить потрібно скількі самі забажаєте,це просто подяка лікарю,якщо не кесерів розтин.

Людмила КаграманянПлемінниці робили кесарево , недоношенна дитина, мама була дуже тяжка, я дуже здивована за операцію заплатили тисячу гривень за опер пакет, і все . Лікарі дуже уважні , гарно віднеслись, в реанімації не відходили медсестри, в дитячій реанімації теж , дякуємо за все .

Надя Пясецька В Жовтні 2018,без домовленості,В Коріня все добре,лікар від Бога.......Роди тяжкі та затяжні були(не відходив просто).Вдячність звісно була за здорового сина,та мене що все добре.Більше таких людей.Ще Акушерка Іванна просто,золото

Яна Кравчук А нам 1 місяць), приїхала під ранок і потрапила до чергового лікаря, ним виявився Варварук. Все було добре і оперативно. Від подяки прямо відмовлялися.

Юлія Дерейчук Народжувала 11 міс.тому,ставлення хороше,не домовлялась і нікому нічого не платила.Були чергові лікарі,все ок!

Елеонора Стопа Двох діток народжувала на Медичній без будь-яких домовленостей, все прекрасно! Лише позитивні враження

Наталія Поліщук Народжувала першого січня, наперед не домовлялася. Лікар черговий була Царук, дуже хороша і акушерка хороша, ніхто нічого не вимагав .

Nino Vega Petrova Mila Декілька днів тому народжувала на Мірющенка. Екстренне кесареве. Відкупила лише затрачені на мене ліки в реанімацію та операційну. Ніхто за подяками не підходив, і анестезіолог в тому числі. Лише після перевіряли мій стан. Сама такого не очікувала, була приємно вражена усім персоналом, там працюють хороші люди.

Володимир Правда Дав 300$ + все, що необхідно із медикаментів та матеріалів.

Skotcen Irina Ооой який брєд. Всі кого знаю, всі платили

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень