АТОвець, перед яким гримнув дверима водій маршрутки на Рівненщині, виявився шахраєм (ФОТО)

Коли до нього прийшли, кинувся тікати

Про цю історію, яка сталася у селі Здовбиця Здолбунівського району, ми розповідали у публікації На Рівненщині шукають водія, який гримнув дверима перед АТОвцем

Суть її коротко:

У п'ятницю, 27 вересня, близько 10:30 чоловік у військовій формі на милицях з дружиною намагалися встигнути на маршрутку, яка їхала з Мізоцького напрямку до Рівного. Але водій за два метри від них зачинив двері. 

Озвучила цю історію у Фейсбуку голова правління благодійного фонду «Скарбниця Надії» Мар’яна Рева, вимагаючи покарати водія. 

Можливо, в цій історії і зробили б винним водія, якби до "скривдженого АТОвця", який зупинився у Здолбунові, не пішли вибачатися заступник голови Здолбунівської райдержадміністрації, письменник, АТОвець Сергій Гридін та помічник депутата Здолбунівської міської ради, волонтер Валентина Лукашук.

Чим закінчилася ця історія - на своїй сторінці у Фейсбуку написав Сергій Гридін:

У розмові з бойовим полковником щось здалося трохи дивним. Він «плавав» у фактах, та й поведінка не дуже відповідала офіцерському званню. На прохання показати, на всяк випадок, якісь документи - продемонстрував зачовгану копію посвідчення УБД, зазначивши, що оригінал йому порвали у транспорті злі люди (правда, дякувати Богу, не в нашому місті). Причому, прізвище в УБД чомусь зовсім не збігалося з паспортними даними. Залишатись у Здолбунові (за його словами) мав ще дві доби.


Спілкуючись із Валентина Лукашук про невідповідності, які виникли у розмові із військовим, ми помітили, що під’їхало таксі, а буквально за хвилину з’явився наш "полковник" у повній бойовій готовності до виїзду. На запитання чи не потрібна йому допомога, аби завантажити речі, він несподівано зірвався і кинувся тікати, досить вправно і швидко перебираючи милицями. За ним потрюхикала і дружина, вигукуючи не зовсім зрозумілі фрази, які наводили на думку про її належність до ромської національності.

"Липового" АТОвця впіймала поліція, провела з ним профілактичну бесіду, адже шахрайство довести важко, бо люди "пораненому" давали гроші самі. Тож Сергій Гридін зробив висновок:

Маршрутнику варто дякувати (в цьому конкретному випадку) за дар ясновидіння і волонтери продовжують його шукати для цього.

Дружина "липового" АТОвця

"Липовий" АТОвець

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень