АТОвець, перед яким гримнув дверима водій маршрутки на Рівненщині, виявився шахраєм (ФОТО)

Коли до нього прийшли, кинувся тікати

Про цю історію, яка сталася у селі Здовбиця Здолбунівського району, ми розповідали у публікації На Рівненщині шукають водія, який гримнув дверима перед АТОвцем

Суть її коротко:

У п'ятницю, 27 вересня, близько 10:30 чоловік у військовій формі на милицях з дружиною намагалися встигнути на маршрутку, яка їхала з Мізоцького напрямку до Рівного. Але водій за два метри від них зачинив двері. 

Озвучила цю історію у Фейсбуку голова правління благодійного фонду «Скарбниця Надії» Мар’яна Рева, вимагаючи покарати водія. 

Можливо, в цій історії і зробили б винним водія, якби до "скривдженого АТОвця", який зупинився у Здолбунові, не пішли вибачатися заступник голови Здолбунівської райдержадміністрації, письменник, АТОвець Сергій Гридін та помічник депутата Здолбунівської міської ради, волонтер Валентина Лукашук.

Чим закінчилася ця історія - на своїй сторінці у Фейсбуку написав Сергій Гридін:

У розмові з бойовим полковником щось здалося трохи дивним. Він «плавав» у фактах, та й поведінка не дуже відповідала офіцерському званню. На прохання показати, на всяк випадок, якісь документи - продемонстрував зачовгану копію посвідчення УБД, зазначивши, що оригінал йому порвали у транспорті злі люди (правда, дякувати Богу, не в нашому місті). Причому, прізвище в УБД чомусь зовсім не збігалося з паспортними даними. Залишатись у Здолбунові (за його словами) мав ще дві доби.


Спілкуючись із Валентина Лукашук про невідповідності, які виникли у розмові із військовим, ми помітили, що під’їхало таксі, а буквально за хвилину з’явився наш "полковник" у повній бойовій готовності до виїзду. На запитання чи не потрібна йому допомога, аби завантажити речі, він несподівано зірвався і кинувся тікати, досить вправно і швидко перебираючи милицями. За ним потрюхикала і дружина, вигукуючи не зовсім зрозумілі фрази, які наводили на думку про її належність до ромської національності.

"Липового" АТОвця впіймала поліція, провела з ним профілактичну бесіду, адже шахрайство довести важко, бо люди "пораненому" давали гроші самі. Тож Сергій Гридін зробив висновок:

Маршрутнику варто дякувати (в цьому конкретному випадку) за дар ясновидіння і волонтери продовжують його шукати для цього.

Дружина "липового" АТОвця

"Липовий" АТОвець

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень