У Німеччині викрили 30-тисячну мережу педофілів. Ті обмінювалися дитячим порно та порадами

Нині правоохоронці працюють «на повну»

Разючу мережу виявили під час розслідування сексуального насилля щодо неповнолітніх у німецькій землі Північний Рейн-Вестфалія.

Спецслужби помітили близько 30 тисяч слідів педофілів, повідомляє «ХМН» із посиланням на німецький телеканал «Фенікс».

Після кількох резонансних справ щодо педофілів в регіонах поліція назвала це своїм пріоритетом. «Поліцаї» створили окремий підрозділ, який зламував захищені чати та шукав ознаки злочинів проти дітей.

Саме таким чином вдалося знайти ОБ’ЄДНАННЯ ПЕДОФІЛІВ у чатах, групах в меседжерах і на форумах, де нараховувалося близько 30 тисяч підозрюваних.

Усі ці люди обмінювалися дитячою порнографією, підбивали один одного на зґвалтування дітей, давали поради про те, якими речовинами варто дітей присипляти.

Також учасники спільнот запевняли, що не варто стримувати своїх бажань. Нерідко вони «обмінювалися» дітьми та домовлялися про групові зґвалтування.

Міністр юстиції землі Північний Рейн-Вестфалія Петер Бізенбах каже, що поліція уже опрацьовує кожного з підозрюваних та обіцяє масові затримання.

Утім, чиновник визнає, що знайти усіх педофілів не вдасться через неможливість пов’язати докази з конкретним підозрюваним, який ховається за псевдонімом.

Зараз поліції відомо про 72 підозрюваних. Вдалося врятувати 44 дитини, які могли б постраждати від педофілів. Серед потенційних жертв і тримісячне немовля.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень