Педофіла затримали поблизу Рівного (ФОТО)

Він напав на 11-річну дівчинку

Фото ілюстративне

Вчора близько 13.30 раніше судимий за статеві злочини зловмисник напав на 11-річну дівчинку у Здолбунові. Він намагався вчинити з нею розпусні дії. Про це повідомляє поліція.

На крик дитини із квартири у коридор вибігла мама дівчинки, а зловмисник утік. Працівники кримінальної поліції Здолбунівського відділення поліції завдяки камерам відеоспостереження встановили особу зловмисика. Ним виявився раніше судимий за статеві злочини стосовно неповнолітніх 32-річний місцевий житель.

Його розшукали неподалік за місцем проживання та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відомо, що у 2013 році обвинуваченого у трьох аналогічних злочинах засудили до п’яти років позбавлення волі. Тоді правоохоронці за результатами обшуку в його квартирі вилучили особистий комп’ютер, де виявили відео порнографічного змісту за участю дітей. У 2016 році за зразкову поведінку та відповідно до «Закону Савченко» зловмисник вийшов на волю.

Сьогодні слідчі Здолбунівського відділення поліції повідомили йому про підозру. Інкримінована стаття передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Із дівчинкою нині працюють психологи та працівники ювенальної поліції.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: педофіл
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень