У мережі з'явився опис маніяка-педофіла на Північному. «У нього на руці тату павука»

Рівняни кажуть, що він «тероризує» район вже довгий час

В мережі з’явився опис маніяка-педофіла, який розгулює по мікрорайону Північний. Жителі мікрорайону

шукають чоловіка зростом приблизно 170-175 см в чорній куртці з капюшоном. На руці у нього наколка у вигляді павутини з павуком.

Листівки з описом злочинця розклеїли на стінах будинків району. Фото однієї з них виклали у спільноті «Підслухано Рівне».

Місцеві жителі в коментарях почали висловлювати припущення, хто ж це може бути. Злочини, скоєні 23 січня, пов’язують із нападами, які трапились 12 грудня та в кінці листопада торік.
Про це ми писали в матеріалі:

Поліція розшукує педофіла у Рівному

Одна з користувачок в коментарях виклала фото чоловіка, якого запідозрили в педофілії в кінці листопада торік.

Тоді невідомий приставав до дітей в районі 10 та 12 шкіл. Зокрема, підозрілий чоловік підійшов до 11-річної дівчинки нібито познайомитись та продовжив переслідувати дитину, коли та проігнорувала спробу заговорити. Школярка розповіла про випадок своєму батьку Олегу Саранчуку. Чоловіку вдалося спіймати надокучливу особу та викликати поліцію. Батько дівчинки розповідає, що чоловік постійно вештався поряд зі школами та приставав до дітей:

Перестрівав він дітей між 10 і 12 школами, двох діток переслідував біля 5 школи.

Цілий тиждень вичисляв, зловив. Дитина впізнала, потім ще декілька діток впізнали. Викликав поліцію, написали заяву.

Втім, через відсутність злочину затриманого відпустили через три години.

До слова, спійманий виявився громадянином Азейбарджану. Про це свідчили візитки, які дістали поліцейські при перевірці документів. Також у нього за вухом є татуювання павутини, говорить Олег. Про ці події він написав на сторінці у Фейсбук та виклав фото.

Жителі прилеглих вулиць, чиї діти ходять до вищезгаданих шкіл, натиснули на підозрюваного, аби той переселився кудись подалі від них.    

 «З Грушевського ми його виселили до його співмешканки на Кн.Романа. А взагалі він повинен бути депортований, але щось затихло все», - додає Олег Саранчук.

Наступний гучний випадок із нападом на дитину трапився вже 12 грудня в під’їзді будинку по вулиці Шухевича, 8.

До слова, вулиця Шухевича зовсім поряд із вулицею Кн. Романа.

Першокласниця, повертаючись додому, зайшла до ліфту в своєму під’їзді. З нею зайшов невідомий чоловік. На сьомому поверсі ліфт зупинився. Чоловік насильно витягнув дитину на сходи та почав роздягати. Дівчинка почала кричати і це почула її мати на дев’ятому поверсі та вибігла на допомогу. Після цього зловмисник відразу втік.

Цього разу поліція його не знайшла.

Останні два випадки насилля над дітьми трапилися нещодавно, 23 січня. У той день до поліції надійшло повідомлення, що на тій же вулиці Шухевича, а також вулиці Волинської Дивізії ходить маніяк-педофіл та пристає до неповнолітніх дівчаток.

Про ці випадки ми писали тут: У Рівному маніяк-педофіл з ножем приставав до дітей

Жителі місцевих районів підозрюють, що винуватцем усіх нападів є одна і та ж людина. Говорять, чоловіка постійно частенько застають за знайомствами з дітьми приблизно одного віку: 10-12 років.

За словами жителів Північного, цей чоловік може виглядати ось так.

Наразі поліція розшукує злочинця. У відділку вже склали фоторобот підозрюваного: 

Детальніше про це читайте в матеріалі: Поліція оприлюднила фоторобот нападника на дітей

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень