«Тут настільки безлюдно, що часом буває аж моторошно». Як виглядає Рівне на окраїнах? (ФІЛЬМ)

Рівнянин зняв фільм про куточки міста, де рідко гуляють люди

Мешканець Рівного Віктор Ярошук вирішив прогулятися околицями міста, щоб показати, як воно виглядає за клумбами та рекламними вивісками. Далі зі слів Віктора:

Рівне гарне місто, в ньому живуть гарні люди, однак на його краю не все так добре. Ми вирішили пройтись по дорозі від Зоопарку до автовокзалу, щоб подивитись, як виглядає та частина міста, де рідко хтось гуляє. 

Ми пройшлись по вулиці Київській від самого її кінця і по дорозі нам трапився завод, який у радянські часи виготовляв навчальні прилади для шкіл та інститутів.

Зараз будівля лише накопичує сміття. Під час прогулянки нам зустрівся місцевий житель, який нам розповів:

"На цьому заводі могли б працювати десь 6000 людей, а він стоїть собі і його потроху розносять, хоча вже нема  що брати. Його ніхто не охороняє, та і кому він потрібен? Колись приїздили німці, хотіли орендувати цей завод, щоб відкрити на ньому виробництво якихось деталей. Працівників з Рівного б автобусами возили, люди працювали б собі, та їм таку ціну загнули, що вони сказали, що дешевше буде вже орендувати землю і на ній побудувати свій завод."

І правда, завод цей виглядає, наче його з Прип'яті взяли і тут поставили.

 Тут настільки безлюдно, що часом буває аж моторошно.

Тут майже нікого немає, окрім собак і птахів, що кружляють над руїнами, хіба що за цим заводом є СТОА - ми бачили, як туди заїжджав один автомобіль. 

І хоч завод цей наче більмо на оці Рівного - це не єдина проблема. По всій дорозі зустрічається сміття, прямо між деревами, зеленими насадженнями. Враження таке, що хто сюдою йде, то відчуває, що смітник прямо під ногами. 

Але не все так погано, у нас тут промислова зона, де чисто, у нас тут музей бурштину, зоопарк, який варто відвідати кожному жителю міста, а також гостю.

Серце радіє, коли бачиш, що пам'ятники і меморіали знаходяться в чистоті, за ними доглядають і прибирають.

Не варто судити наше Рівне по одній його частині і робити висновки про все місто.

А ось сам фільм, який зняв Віктор. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень