Рецепти літа: Шашлик на природі (ФОТО)

Найпопулярніша страва для відпочинку влітку у Рівному

Ще з доісторичних часів кочові народи готували м'ясо на вогні і вугіллі.

Зараз, якщо думати про найсмачніше м'ясо, то в пам’яті тільки і згадки, що про шашлик. Практично будь-якому м’ясу ніщо так не пасує, як маринад і деревне вугілля з фруктових дерев. До того ж, таке приготування якнайкраще збереже і очистить м’ясо, продовжуючи його термін придатності.

Саме через це шашлик не втрачає своєї популярності й завжди буде окрасою не тільки пікніка, а й святкового столу.

Для приготування шашлику нам знадобиться:

  • Олія – 25 г
  • Оцет – 1 ст. ложка
  • Сіль і перець до смаку
  • Хмелі сунелі – чайна ложка
  • Цибуля – 3 шт
  • Свинина – 1.5 кг

Для початку потрібно промити і порізати м’ясо на шматочки, а також порізати цибулю кільцями.

М’ясо викладаємо у лоток або іншу ємкість, виливаємо олію і оцет, і висипаємо приправи, після чого ретельно перемішуємо.

Викладаємо зверху цибулю, закриваємо щільно кришкою і ставимо в холодильник маринуватись годин на 10-12.

Вже на природі даємо вугіллю прогоріти і розподіляємо його рівномірно по всій площі, де буде готуватись шашлик. Щоб було смачніше, між м’ясом можна розташувати порізане яблуко.

Усім смачного настрою та соковитого шашлику!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень