Три знаки Зодіаку серед жінок притягують до себе негідників, - астрологи

У цьому списку виявилися добрі й поступливі Раки

Астрологи розповіли, які жінки найчастіше притягують до себе поганих хлопців. Так, спочатку з ними весело, але потім це може обернутися в справжні тортури.

Рак

Жінки-Раки дуже довірливі. З дитинства у них є заповітна мрія - створити міцну сім'ю. Тому вони кидаються в обійми першого зустрічного в надії, що це буде кохання до смерті. Але не тут то було.

Чоловіки часто користуються ними, бо ці дами практично безвідмовні.

Врахуйте це при виборі партнера.

Діва

Діви люблять, щоб все було ідеально. Вони є легкою здобиччю для негідників, оскільки погані хлопчики вміють підлаштовуватися. Ще один мінус в тому, що Діви швидко звикають до своїх партнерів, але потім пелена з їхніх очей спадає, і вони починають страждати. Все може дійти навіть до депресії.

Козоріг

Для Козорогів важливо почуватися коханими. Коли вони зустрічають чоловіка, який проявляє до них інтерес, то одразу про все забувають. Ці дами не вміють вчасно розпізнавати негідників, тому часто страждають від розбитого серця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень