Мехді назвав найбільш несумісні знаки Зодіаку

Їхні стосунки приречені з самого початку

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Переможець «Битви екстрасенсів» Мехді Вафа назвав пари знаків Зодіаку, чиї сім'ї розпадаються найчастіше.

Овни + Водолії

Це дуже різні особистості. Відрізняються як їхні типажі, так і підходи до життя. У цих відносинах, як у байці про лебедя, рака і щуку, кожен тягне у свою сторону. Водолії прагнуть до тиші та спокою, особистого простору і незалежності, тоді як Овнів цікавить рух вперед в тому чи іншому прояві.

Почуття між цими знаками Зодіаку швидко «згасають» під пресом суперечностей. Через деякий час між ними залишаються лише нерозуміння, які практично неможливо подолати.

Леви + Тельці

Це дві гарячі й темпераментні натури. Ці пари часто плутають пристрасть й кохання, через що  виникають множинні суперечки, зіткнення інтересів і боротьба за лідерство. Ніхто з них не хоче поступатися.

Тельці прагнуть до створення сім'ї, а Леви начебто теж, але якщо мова йде саме про пристрасть, а не любов, стосунки приречені на розпад. Домовитися представники цих знаків можуть тільки на деякий час.

Раки + Стрільці

Обидва представники знаків Зодіаку розумні, розважливі і уважні до деталей. Це плюси, які в парі перетворюються в сімейне знаряддя, здатне дати відсіч багатьом викликам.

Такі союзи бувають успішними, якщо вони були створені в зрілому віці, тоді накопичений досвід допомагає уникнути багатьох помилок. Конфлікти в таких стосунках виникають не на побутовому ґрунті, а через духовні розбіжності.

Водолії + Скорпіони

Витончені Водолії вимагають особливої ​​уваги, без справжніх почуттів і щирої любові навіть немає сенсу до них наближатися. А Скорпіони цікаві тим, що для «своїх» вони найніжніші та найдобріші, а ось до решти вони дуже вимогливі.

Саме тому у стосунках Водоліїв та Скорпіонів на першому місці – довіра. І якщо у Скорпіона виникне найменший сумнів, то Водолію буде дуже непросто повернути прихильність. Ще важливо, що Скорпіони після розриву відносин завжди спалюють за собою мости. Другого шансу не буде, особливо для нерішучого Водолія.

Козороги + Риби

У цих стосунках каменем спотикання є 3 питання: лідерство в парі, матеріальний добробут і майбутні перспективи. Часто прагнення цих знаків Зодіаку до повного володіння ситуацією і контролю є згубним для стосунків.

Почуття йдуть на другий план, породжуючи відчуженість. Для збереження стосунків їм важливо навчитися поступатися і чути один одного,

Джерело: StarHit

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень