Найкращі коханці серед знаків Зодіаку: їх усього три

Сімейне життя без «цього» ніяк

Закохуючись, ми хочемо лише одну людину бачити своїм інтимним партнером. При цьому ми не запитуємо паспортні дані і вже тим більше знак Зодіаку.

Проте, серед представників деяких знаків більше хороших коханців, а серед інших — менше.

Астрологиня Людмила Булгакова назвала найкращих коханців за знаками Зодіаку, повідомляє prozoro.net.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіони вважаються найкращими коханцями Зодіаку — водночас, стосується це не тільки їхніх сексуальних талантів, а й мистецтва спокушання.

Іноді здається, що вони могли б, у разі необхідності, написати порадник із колекціонування жіночих сердець, адже важко знайти пані, яка могла б перед ними встояти.

У будь-якому разі, ті, в чиєму списку трофеїв є коханець-Скорпіон, можуть підтвердити: від роману з ним незабутні враження зберігаються на все життя.

Рак (22.06 – 22.07)

Раки підкорюють своїх коханих рідкісним поєднанням сором’язливості та нахабства, які, бувши пущеними в хід одночасно, справляють на жінок незабутнє враження — наприклад, як морозиво з гарячим шоколадом.

Вони складають враження рідкісних скромників, але, опинившись в ліжку, залишаються такими лише в тому разі, якщо вони там самі.

В іншому разі будьте готові до сміливих — і навіть відчайдушних — вчинків з їхнього боку.


Телець (21.04 – 21.05)

Тельці беруть любовні фортеці повним самозреченням: в сексуальних взаєминах вони — по-перше, та й по-друге, теж — думають про свою партнерку, і тільки по-третє — про самих себе.

Таке ставлення важко не оцінити, та й результат воно, як правило, дає хороший: партнерки від представників знака втратили розум.

Втім, треба віддати їм належне:

Тельці не тільки вмілі, а й витривалі коханці, які не знають втоми в інтимних заняттях, що теж додає бали в скарбничку їхньої привабливості.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень