Гороскоп кохання на жовтень 2021 року

Пощастить не всім

Жовтень буде сприятливим для романтики, однак не варто очікувати рішучих дій від чоловіків.

До 19 жовтня — період ретроградного Меркурія в Терезах, яким керує планета кохання — Венера. Це чудовий час для того, щоб відновити давні зв'язки, повернути кохання, виправити помилки, запалити вогонь пристрасті в усталених стосунках.

ОВЕН

Попри сильний фізичний потяг до коханої людини, на шляху зближення виникне безліч перешкод. Ваше виразне бажання будувати стосунки, може лякати представників протилежної статі — шлюбом такі стосунки можуть і не закінчитися. Живіть моментом тут і зараз та не будуйте плани — в цьому разі ваше особисте життя буде насиченим і гармонійним. Уникайте сварок і ревнощів, не квапте події — чекайте і все вдасться так, як бажаєте.

ТЕЛЕЦЬ

Часто будете згадувати про минулі пристрасні зв'язки, в шлюбі можуть з'явитися проблеми, багато хто не проти почати стосунки на стороні. Існує проблема в коханні і любовних стосунках через величезну кількість енергії. Вивільняється ця енергія не найкращим способом — через сварки, гострі суперечності і конфлікти, грубе ставлення як словесне, так і фізичне. Коли загострення пристрастей стихає, можливе зближення, але стабільності досягти дуже складно — кохання і сварки йтимуть поруч весь жовтень.

БЛИЗНЯТА

З незрозумілих причин виникають сцени ревнощів, підвищується вимогливість до партнера, хочеться, щоб вам доводили своє кохання. Не отримавши цього, ви стаєте більш агресивними в своїх висловлюваннях. У цій ситуації хорошою компенсацією може стати позитивний приклад стосунків, які пережили кризу. Друга половина жовтня буде значно сприятливіша — ви зможете витримати натиск партнера, деякі зовнішні негативні впливи і вирішити проблеми.

РАК

Зруйновані стосунки можуть бути відновлені. Жінки-Раки стануть особливо привабливі. Жовтень – гарний час для нових любовних стосунків або вступу до шлюбу, а також для початку спільного проживання, планування дитини. Сприятливий період для налагодження взаємин із родичами з боку партнера. Чоловіки-Раки знайдуть жінку, яка повністю відповідає їхнім уявленням.

ЛЕВ

Оточення помічає, що ви постійно чимось незадоволені. Однак у жовтні можливі зміни в ліпший бік, стабілізація стосунків, поява нових почуттів і пристрасті в уже наявних стосунках. Друга половина жовтня буде більш сприятлива, ніж початок місяця, навіть якщо сталося щось неприємне, з'являться реальні шанси виправити ситуацію. Самотні представники цього знака можуть зустріти свого ідеального партнера, якщо будуть серед людей, на увазі, в центрі подій.

ДІВА

До 19 жовтня буде складний період, коли потрібно ухвалювати рішення, у чомусь поступатися, йти на компроміс. Для того, щоб нинішні стосунки не зжили себе, доведеться постійно придумувати щось нове, різноманітне і цікаве. Серйозні стосунки можуть набриднути. І тоді може з'явитися спокуса знайти іншу людину, з якою буде цікаво.

ТЕРЕЗИ

Цілком можливе хороше взаєморозуміння з партнером. Наявні романтичні взаємини можуть перерости в дружні зв'язки, шлюб, або навіть стосунки типу «брат-сестра». Відсутність прагнення прив'язуватися до партнера сприятиме конфліктам і розривам. Самотні представники цього знака можуть зустріти свого ідеального партнера, якщо будуть серед людей, на увазі, в центрі подій.

СКОРПІОН

Жовтень запам'ятається надовго — на вас чекають цікаві зустрічі, пристрасть і популярність. Можливо, за збігом обставин ви зіткнетеся з колишнім романтичним партнером або згадаєте про минулі пристрасні зв'язки. Якщо ваш начальник — представник протилежної статі, то ви з легкістю отримуєте додаткові бонуси. Використовуйте цей час з максимальною вигодою і користю — не соромтеся відкрито говорити про свої бажання і просувати свої інтереси. Можливий службовий роман, романтичний зв'язок із діловим партнером.

СТРІЛЕЦЬ

Сприятливі подорожі, поїздки за кордон — там ви можете знайти кохання, надійного партнера. Дуже важливо дотримуватися моральних принципів в коханні, берегти наявні взаємини і в жодному разі не реагувати на спокусників і провокаторів. Один неправильний крок може зруйнувати шлюб або любовні стосунки. Для багатьох Стрільців жовтень буде відзначений завершенням певного етапу в особистих стосунках — в одних вони закінчаться, в інших — перейдуть на нову стадію.

КОЗОРІГ

Любовні стосунки можуть перерости в стабільний шлюб — час працює на вас і ваше любовне життя. Якщо стосунки почалися нещодавно, бережливо проявляйте своє кохання — з часом воно може стати яскравішим і міцнішим. Можлива зустріч з потенційним романтичним партнером з певною різницею у віці, але якщо ви правильно все зрозумієте, ця різниця не буде настільки відчутною.

ВОДОЛІЙ

Складний місяць, у коханні все менше задоволення, багато переживань. Ви відчуєте відповідальність за партнера, будете змушені вирішувати його завдання. У другій половині жовтня незадоволеність у стосунках поступово зникне, ви по-новому поглянете на свого партнера. Цілком можливо, що вдасться відновити стосунки, якщо повага і вдячність одне до одного ще залишилися.

РИБИ

Обставини складаються для вас найкращим чином — значні приємні сюрпризи в коханні сприяють підвищенню самооцінки. Але стосунки, які почалися цього місяця, можуть бути нетривалими — з новим партнером краще нічого не планувати, просто потрібно дозволити сюрпризам відбуватися самими собою і насолоджуватися романтикою. Можлива закоханість, яка може бути занадто далекою, щоб стати реальною, і може так і залишитися платонічною.

Джерело — ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень