Нервовий зрив через коханих – Терезам, професійний успіх – Левам: гороскоп на 1 жовтня

А стосунки Дів вийдуть на новий рівень

ОВНИ

Вас чекає день боротьби зі спокусами. Розбіжності, впертість у відстоюванні своєї думки чи небажання прислухатися до інших, може суттєво ускладнити стосунки.

ТЕЛЬЦІ

Цей день ви проживете в гармонії і зі світом, і з собою. Зараз добре укладати угоди, навіть ризиковані. Розраховуйте на друзів та впливових покровителів.

БЛИЗНЯТА

Зірки радять з обережністю поставитися до нових знайомств. Не рекомендується проявляти надмірну активність на роботі, бо ваше прагнення до успіху за будь-яку ціну може створити проблеми з керівництвом.

РАКИ

Цей день відкриє перед вами широкі можливості для творчості та самовираження. Однак зорі застерігають від надмірних навантажень та колективних дій.

ЛЕВИ

Розраховуйте на професійний успіх цього дня. Щире захоплення справою та шалена працездатність позитивно позначаться на результатах роботи. Можливі деякі труднощі в особистому житті, але ви вирішите їх дуже легко.

ДІВИ

Зараз всі перешкоди долатимуться завзятістю та реальною оцінкою подій. Сприятливий день для кохання та романтичних зустрічей - темпераментність та емоційність дадуть новий хід стосункам.

ТЕРЕЗИ

Все буде добре, якщо ви не братиметеся за глобальні завдання і не намагатиметеся перевернути світ. Не переоцінюйте свої сили та можливості. Не виключені непорозуміння в особистому житті, які можуть призвести до нервового зриву. 

СКОРПІОНИ

Сприятливий період для аналізу та висновків. А от розпочинати нові справи зараз не варто. Любовні розчарування переноситимуться вкрай важко, тому цього дня вияснення стосунків краще не починати.

СТРІЛЬЦІ

Зараз важливо відновити взаєморозуміння з рідними. Розтопити лід допоможе ваша щирість - розкажіть відверто про ваші бажання і прагнення, а також акуратно спробуйте поговорити про те, що вас не влаштовує.

КОЗОРОГИ

Цього дня вас турбуватиме фінансова ситуація. Проаналізувавши її, вам доведеться тимчасово відмовитися від надії на везіння. Ви маєте діяти за чітким планом, а на події дивитися об'єктивніше.

ВОДОЛІЇ

Цей день якнайкраще підходить для розвитку кар'єри. Імовірні успіхи і в особистих справах, а ось матеріальні питання вирішити буде нелегко.

РИБИ

Відкритість, чесність і сміливість допоможуть владнати непорозуміння. Водночас ви потребуватимете уваги та ніжності – не соромтеся сказати про це своїй половинці. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень