Внутрішня свобода – Рибам, проблеми – Близнятам: гороскоп на 26 вересня

А Левам зорі прокрокують нові зустрічі

ОВНИ

Сприятливий день для духовного зростання. Сьогодні зорі радять утриматись від вживання алкоголю та їжі тваринного походження. Сьогодні слід проявляти великодушність і щедрість. Вірогідні грошові надходження, виграш або подарунок від близької людини.

ТЕЛЬЦІ

Сприятливі емоційні обставини в сім'ї створять стартовий майданчик для успішного ведення справ наступного тижня. Через постійне коливання між бажаним і можливим не виключено деяке перевищення витрат над доходами.

БЛИЗНЯТА

День відпочинку, здобуття нових джерел енергії, роздумів, аналізу минулих вчинків, медитації. Сприятливий день для спільних заходів або колективного відпочинку. Ймовірно, ви отримаєте несподівану звістку - будьте готові до серйозних проблем. Постарайтеся провести більше часу на відкритому повітрі: сходіть на прогулянку в ліс, до річки.

РАКИ

Сьогодні будьте активними й проявляйте фантазію. Цей день дуже вдалий для наведення порядку в будинку. У стосунках з близькими - гармонія і довіра. Влаштуйте маленьке сімейне свято - і спогади про нього ще довго не покинуть вас.

ЛЕВИ

День сповнений нових зустрічей, несподіваних знайомств, у зв'язку з чим зірки попереджають про непередбачені витрати. Вірогідні приємні новини, які зможуть порадувати, змінивши на краще настрій або самопочуття.

ДІВИ

Сприятливий день, який обіцяє підтримку вищих сил, колег, друзів або родичів. Хороший період для подружніх відносин, романтичних знайомств, цілительства. Сни можуть бути пророчими. Вогонь, сірники - до клопотів або нещастя.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий день для активного відпочинку, прогулянок, спілкування з близькими людьми. Всі прояви почуттів гармонізовані. Не варто займатися фізичною роботою, справами, які вимагають зосередження і старанності у виконанні. А саме приємне проведення часу сьогодні - в колі близьких, причому не обов'язково родичів. Зустріч з друзями – на удачу.

СКОРПІОНИ

День очищення і відмови від всього непотрібного. Гарний настрій захопить вас цілком. Приділіть велику увагу близьким людям, дітям. Любов і повага навколишніх додадуть вам бадьорості та оптимізму.

СТРІЛЬЦІ

Сприятливий в фізичному плані день. Особливо це стосується чоловіків.  Постарайтеся задовольнятися тим, що буде підносити життя, не вимагаючи нічого більшого. У жінок може з'явитися відчуття бадьорості і радості. Цього дня ви можете сумніватися буквально у всьому, тож постарайтеся не так болісно реагувати на зауваження близьких. Проявіть максимум уваги й любові до своїх близьких.

КОЗОРОГИ

Планети попереджають жінок про можливе швидке завершення романтичного захоплення. Чоловікам належить вибирати між приємним і необхідним. Правильний вибір принесе зміни, які збільшать шанси на успіх. Ймовірна незапланована поїздка.

ВОДОЛІЇ

Сьогодні домашні клопоти поглинуть вас повністю. Прорахуйте свої можливі витрати й реальні доходи. Досвід друзів і близьких стане у пригоді. День вдалий для покупок. Близькі нададуть вам підтримку і допомогу, і ви ще раз переконаєтеся в їх відданості.

РИБИ

День здобуття внутрішньої свободи, радості буття. Обіцяє бути яскравим і незабутнім. Легкість, гумор і невимушеність в спілкуванні забезпечать повне взаєморозуміння. День сприятливий для подорожей, поїздок і піших прогулянок.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень