Цінні знахідки – Тельцям, неврівноваженість – Рибам: гороскоп на 6 жовтня

А Терези можуть потрапити під чужий вплив

ОВНИ

Ви будете готові до співпраці та колективної роботи, налаштовані конструктивно для розв'язання важливих питань. Але не виключено, що ваші плани змінить проблема, на яку ви не зможете вплинути.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви можете зустріти давнього знайомого або знайти давно загублені речі, які є цінними для вас. Може прокинутися ностальгія за минулим. А ще зорі кажуть, що вам варто остерігатися жінок, оскільки вони можуть вам нашкодити.

БЛИЗНЯТА

Вам варто більше часу проводити з коханими, аби зміцнити стосунки. Можуть надійти дуже привабливі ділові пропозиції, але їх потрібно добре обміркувати.

РАКИ

Хороший день для початку нових любовних стосунків або й для пропозицій руки та серця. Усі рішення, які ви ухвалите зараз, будуть правильними.

ЛЕВИ

Ваш розум буде особливо гострим і винахідливим, тому ви будете на висоті. Можливі несподіванки – і приємні, і не дуже.

ДІВИ

Ваші бажання можуть не зовсім збігатися з вашими можливостями. Однак це не надто вас засмутить, оскільки вас чекає особливе знайомство, яке перекреслить усі негаразди.

ТЕРЕЗИ

Ви можете потрапити під вплив інших людей, тому не слухайте порад. Але й рішуче діяти зорі вам не радять.

СКОРПІОНИ

Хороший день для аналізу, перевірки та наведення порядку у справах. А ось вечір краще присвятити романтичним побаченням або саморозвитку.

СТРІЛЬЦІ

Йдіть вперед, попри перешкоди, які виникатимуть цього дня. Отримати бажане допоможуть наполегливість і фантазія.

КОЗОРОГИ

Попри вашу комунікабельність і дотепність, люди не надто охоче йтимуть на контакт. Та й зі справами можуть виникнути проблеми через те, що ви будете відволікатися на розмови. 

ВОДОЛІЇ

Все у ваших руках! Ви зможете подолати перешкоди, які заважали вашій кар'єрі. Не варто уникати спілкування, зустрічей і поїздок. А ось від алкоголю потрібно відмовитися.

РИБИ

Не допускайте нервових перевантажень й будьте послідовними у своїх діях. Ваша неврівноваженість може налякати важливих для вас людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень