Винагорода – Терезам, розчарування у коханих – Рибам: гороскоп на 8 жовтня

А Левам бракуватиме енергії

ОВНИ

Цього дня ви відчуватимете все дуже ​​гостро й це допоможе зняти напругу вдома. Однак, сильні емоції можуть повністю опанувати вами, тому зорі не радять йти до своєї мети у сліпому пориві. 

ТЕЛЬЦІ

Всі справи будуть даватися легко, а фінансові проблеми залишать вас. Можлива зустріч з впливовою особою, яка зробить вам вигідну пропозицію. 

БЛИЗНЯТА

Не виключені фінансові втрати – найімовірніше, ви не отримаєте тих грошей, на які розраховували. Тримайте емоції під контролем, оскільки несприятливе розташування планет може призвести до різних неприємностей. 

РАКИ

Спілкування і контакти несуть оманливі надії та розчарування у партнерах. Можливі проблеми з друзями або неприємна звістка, яка зіпсує настрій. Вмійте справлятися зі своїми емоціями і критично ставитися до своїх недоліків.

ЛЕВИ

Ви відчуєте брак енергії. Вірогідні прояви нестриманості, категоричності у висловлюваннях, конфлікти з оточуючими. 

ДІВИ

Розташування планет не сприяє активності в сфері професійної діяльності. Постарайтеся уникати суперечок, конфліктів і не зважайте на зауваження.

ТЕРЕЗИ

Зараз ви можете привернути до себе кого завгодно, а всі справи вдаватимуться з першого разу. Є шанс отримати винагороду.

СКОРПІОНИ

Можливі конфлікти з колегами або сусідами. Зараз вам потрібно проявити терпіння та витримку. В жодному разі не вкладайте цього дня гроші – вам взагалі краще трохи економити.

СТРІЛЬЦІ

Несуттєві деталі та дрібні непорозуміння можуть збити вас з пріоритетних напрямків діяльності. Ймовірні ускладнення в особистих стосунках.

КОЗОРОГИ

Зміни, які відбудуться у вашому житті, можуть мати як позитивне, так і негативне забарвлення, тому у всіх справах будьте уважними і не соромтеся просити про допомогу.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає хороший день. Якась несподівана ситуація додасть вам гарного настрою. Взаємини з колегами та керівництвом значно покращаться.

РИБИ

У роботі вірогідні помилки, пов'язані з неправильною оцінкою ситуації. Намагайтеся не надто зачаровуватися коханими, щоб уникнути розчарувань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень