Конфлікти та зверхність – Дівам, велика угода – Скорпіонам: гороскоп на 7 жовтня

А Водоліям потрібно попрацювати над самооцінкою

ОВНИ

Цього дня покращаться подружні стосунки. Також з'явиться можливість продемонструвати професійні здібності та зміцнити свої позиції на роботі.

ТЕЛЬЦІ

Цей день буде яскравим і незабутнім - ви відчуєте легкість у всьому. Зараз ви зможете домовитися про що завгодно, адже вашій харизмі не буде рівних.

БЛИЗНЯТА

Через різке зниження життєвого тонусу, зараз особливо небезпечним буде перенапруження. Не варто починати нові справи, підписувати документи, швидко їздити. Можливі помилки та непорозуміння. 

РАКИ

Не виключено, що вам доведеться приймати важливі рішення, які стосуватимуться вашого особистого житті. Зірки радять зважити свої можливості й не висувати партнерам підвищених вимог. 

ЛЕВИ

Цього дня треба попрощатися з минулим, бо цей вантаж заважає вам рухатися вперед. Також зорі прогнозують подію, яка позитивно вплине на ваші професійні справи.

ДІВИ

Не виключені конфлікти вдома та зверхність з боку колег. Але не намагайтеся нікому нічого доводити, бо однаково не вдасться. Краще просто перечекайте – вже завтра все зміниться.

ТЕРЕЗИ

Зорі радять прислухатися до думки оточуючих й не нав'язувати їм своє бачення. Можливі несподівані знайомства або відновлення старих зв'язків. Не виключено, що ваша комунікабельність вплине на майбутні прибутки.

СКОРПІОНИ

Якщо вам запропонують велику угоду – погоджуйтеся. Нестандартний підхід до справ дасть хороші результати. А ось успіхи в особистому житті будуть сумнівними.

СТРІЛЬЦІ

Невирішені проблеми нагадають про себе. День несприятливий для активних дій і справ, які потребують фінансових вкладень. 

КОЗОРОГИ

Менше емоцій, більше обережності - ось девіз цього дня. Ви отримаєте звістку, яка розпочне великі і приємні зміни в особистому житті. Не впустіть свій шанс. 

ВОДОЛІЇ

Через невпевненість у собі, успіх цього дня може обернутися поразкою. Зорі не радять планувати важливі справи, адже не виключено, що вам доведеться вирішувати домашні та особисті проблеми.

РИБИ

Цей день зорі рекомендують присвятити проблемам в особистому житті, зміцненню здоров'я та духовному розвитку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень