Тренди останнього 50-річчя. Який одяг був у моді у рік твого народження (ФОТО)

Щось з цього точно можна знайти у мами в шафі

Мода постійно змінюється. Сьогодні в тренді одні зачіски, наряди й аксесуари, а вже завтра може з'явитися щось абсолютно нове. Експерти видання Апостроф.Lime вирішили згадати, який одяг вважався модним протягом останніх 50 років. 
 

70-ті

У сімдесятих було модно носити костюми й сукні без коміра, довгі пальто, взуття з квадратним носком. Також були в тренді хустки, сукні без рукавів, геометричні принти (які повернулися в моду у 2020 році) й банти. Модниці носили високі чоботи й мініспідниця, речі з незвичайними принтами, укорочені штани, в'язані та трикотажні сукні.

80-ті

У вісімдесятих в моду прийшли короткі шортики, різні в'язані речі, футболки з принтами та написами. Цікаво, що всі ці речі повернулися в тренди зараз. Також в той час носили пончо, взуття на танкетці, накидки, тюрбани, різноманітні шарфи. Модними були короткі топи, рукавички й шкіряні чобітки.

90-ті

Дев'яності запам'яталися великою кількістю деніму, велюру та оксамиту, бриджами й оверсайзом. Також модно було носити ділові костюми, спідниці середньої довжини, спортивні куртки й штани. Дуже популярними були такі речі, як вовняне або джинсове пальто (таке було навіть у самої Брітні Спірс), міні, тваринні принти. Взимку модниці носили пуховики, а восени любили красуватися в беретах. Ну і, кажучи про 90-і, не можна не згадати короткі топіки та велику платформу. Цю моду прищепили світові учасниці популярної попгрупи Spice Girls.

2000-і

Нульові прийшли у світ моди з пляжними топіками, лосинами, сережками-кільцями, низькими джинсами. Одним з хітів були велюрові берети. Знову ж, як у Брітні Спірс. Також в тренди повернулися штани кльош і довгі пишні спідниці. Піком крутості були паєтки, глибоке декольте і величезні окуляри. Ну а взимку красуні масово ходили в пухнастих жилетках і уггах.

2020

В наші дні головними трендами є світлі кросівки, вони тримаються в списках модних хітів вже кілька років. Також зараз в моді висока талія, короткі топіки, сукні та інший одяг у стилі бохо та прованс.

Матеріали Lime

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень