Транссексуал-анархіст-сатаніст став кандидатом на пост шерифа від Республіканської партії

США

Транссексуал Арья ДіМеццо, яка позиціонує себе як анархіст і сатаніст, стала кандидатом на пост шерифа графства Чешир, штат Нью-Гемпшир. І це справжнє ультракомбо, тому що вона ще й виступає від Республіканської партії США - останніх людей, від яких чекаєш підтримки такого кандидата.

Правда, сама Арья стверджує, що соратники по партії її не особливо підтримують і постійно називають «він».

Взагалі, Арья ДіМеццо не має якихось особливих симпатій до республіканців, вона - анархо-капіталістка і вже виступала на виборах від лібертаріанської партії, набравши 3% голосів. Але в цьому році з реєстрацією виникли проблеми, довелося йти від республіканців - як політично ближчої сили.

Арья проживає в місті Кін, веде власний подкаст і є активним членом анархічної спільноти Free Keene (непогана, до речі, гра слів). Те, що вона змогла пройти на пост шерифа від республіканців, дивує її саму - старий кандидат від партії в цьому році відвалився і Ар'є вдалося заповнити цей вакуум.

Самі республіканці реагують на успіхи своєї кандидатки мляво.

На те, що її заяви, м'яко кажучи, не відповідають лінії партії - теж. Досить сказати, що Арья виступає за повну легалізацію наркотиків, проституції та нелегалів в окрузі, а її передвиборче гасло - Fuck The Police. Зате на дебатах вона виступає із заявою про те, що вона набагато ліберальніше, ніж її опонент, кандидат від демократів. Це, до речі, вдвічі потішно, тому що відсилає нас до історії з Хантером Томпсоном, який балотувався на пост шерифа в Колорадо 70-х (правда, від партії фріків). Тоді він поголився налисо і називав свого голеного під їжачок опонента-республіканця «Мій патлатий друг» - натякаючи на те, що той - «брудний хіпі».

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: США
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень