США категорично відмовляться від російської вакцини

«Таке навіть мавпам не даємо!»

Росія зробила США пропозицію співпраці. Росіяни хотіли працювати з американською групою Operation Warp Speed (OWS). Це військова організація, створена для пришвидшення доступу до ефективних вакцин і засобів лікування від COVID-19. Але американські чиновники пояснили CNN, що США "наразі не відкриті" до російських медичних успіхів, - пише УНІАН.

Прес-секретар Білого дому Кейлі МакЕнані наголосила, що американські вакцини проходять ретельну перевірку в рамках третьої фази клінічних випробувань за найвищими стандартами.

У США російську вакцину вважають неготовою і ніхто її серйозно не розглядав ще до російського рішення сертифікувати препарат.

Чорта лисого ми в США дамо це (російську вакцину) мавпам, не кажучи вже про людей, - сказав неназваний член уряду США зі сфери охорони здоров'я.

У вівторок Росія оголосила, що завершила роботу над вакциною проти коронавірусу. А президент Володимир Путін заявив, що його донька вже зробила щеплення. Експерти скептично ставляться до цих заяв, наголошуючи, що випробування вакцини не було проведене.
Після того, як Вашингтон відмовився від російської вакцини, російські джерела заявили, що американській стороні все ж "варто серйозно подумати про те, щоб прийняти вакцину" під назвою Sputnik V. Адже вона може врятувати життя американців.

 У США не вірять, що Росія розробила безпечну й ефективну вакцину від COVID-19. Зокрема, головний інфекціоніст країни вказав на те, що Москва так і не закінчила всі етапи клінічних випробувань.   Журнал Science зауважив, що  Росія не скоро зможе користатися нею. Адже сама знає, що її вакцина ще не готова. Про це свідчать реєстраційні документи самого препарату, якими хвалився Путін.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень