200 доларів на тиждень замість 600: у США хочуть зменшити допомогу безробітним через пандемію

Працювати декому стало невигідно

16 мільйонів американських безробітних отримуватимуть 70% їх попередньої зарплатні - таке положення закладене в новому законопроєкті з допомоги економіці під час пандемії, оголосив міністр фінансів США Стівен Мнучин.

Якщо ці зміни приймуть, розмір допомоги може скласти близько 200 доларів на тиждень, що є значно менше дотеперішніх виплат на рівні 600 доларів на тиждень.

Завдяки такому рівню допомоги з безробіття, що діє з березня, близько 60% безробітних працівників протягом останніх чотирьох місяців отримували виплати, що перевищували їх заробіток у час, коли вони працювали. Тож 20% працівників відмовилися повернутися до роботи, бо зарплатня була б нижчою, ніж отримувані ними виплати з безробіття.

Термін дії попередньої програми допомоги уже спливає. Зміни будуть оголошені через тиждень, - повідомляє «Голос Америки».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень