Заплатить життям через 24 роки після убивства цілої сім’ї

Його стратять у тюрмі

Протягом липня-серпня буде виконано смертний вирок 47-річному американцю Деніелу Льюїсу Лі, визнаному винним у вбивстві у 1996 році родини з трьох людей, в тому числі дитини.

Його родичі раніше вимагали відкласти смертну кару, щоб не заразитися коронавірусом у в'язниці, де буде страчено засудженого. Проте федеральний апеляційний суд США відмовив у цій вимозі. Суддя не бачить підстав для перенесення смертної кари.

Проти страти Деніела Льюїса Лі виступила й потерпіла - 81-річна Ірлін Пітерсон, чиї донька, зять та онука загинули від рук убивці. Ця жінка хоче, аби злочинець все життя сидів у в'язниці.

З 2003 року смертна кара на федеральному рівні, як цього разу, в США фактично не застосовувалася. Така міра покарання існує у 28 штатах США, проте на практиці застосовується не всюди. За останні 20 років щорічна кількість смертних вироків у США знизилась на 88%.

Деніелу Льюїсу Лі зроблять ін'єкцію пентобарбіталу. Це препарат, який поступово сповільнює роботу організму, зокрема, нервової системи, і зрештою призводить до смерті.

У такий же спосіб у США буде страчено ще кількох злочинців, визнаних винними у злочинах, пов'язаних з убивством дітей.

За повідомленням ВВС-Україна.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень