Олексій Губанов з м. Рівне та криза Америки, яку ведуть до Руїни (11 ФОТО)

Ви вже таке бачили? (АК)

[media=183879]

Американці не хочуть залишити Україну саму – у її біді. Вони вирішили влаштувати біду ще й у себе.

Вважається, що в США все почалося через загибель чорношкірого, який промишляв невідомо чим, але, зокрема, зйомками у порнографічних фільмах.

Поліцію ж викликали, бо він не заплатив за товар у магазині, а дав на касі чи то фальшиву купюру, чи сувенірну якусь підробку.

 

Одним словом, усі думають, що поліцейський (разом із товаришами) його задушив коліном, приставленим до карку, але гірка правда полягає в тому, що ось таким чином задушити людину – неможливо.

Можна знерухоміти, змусити лежати спокійно – на те це й больовий прийом, але… Ніякої асфіксії в загиблого чорношкірого чоловіка не було. Це не ми так говоримо.

Це висновок патологоанатомів. Причиною смерті називають проблеми з серцем, дії поліції могли слугувати додатковим фактором, але…

Очевидно, що смерть чорношкірого – це лише привід для всього того, що нині твориться в США. Причина лежить глибше і вона в тому, що Америка, очевидно, доходить кінця. Точніше, значна частина американців прагнуть і хочуть – кінця Америки.

Ні, на словах вони прекрасні та щирі люди, які борються з несправедливістю і хочуть для своєї країни тільки добра, але по факту вони ведуть її – до Руїни.

 

Не факт, що приведуть уже прямо ось цього разу, але… Виглядає це все трагічно.

Пригадується Рівне сім років тому.

2013-ий, весна чи початок літа. Заступником голови Рівненської ОДА є Олексій Губанов, якого всі вважають дуже крутим політтехнологом, і про якого кажуть, що йому – пряма дорога на Київ: у міністерства та відомства центрального рівня, чи в Адміністрацію Президента до Льовочкіна, чи в ВРУ.

Олексій Губанов перебуває в гостьовій залі Радіо Трек, де ми після ефіру обговорюємо поточну – на той час – ситуацію.

В розмові виникає тема ідеології. Мовляв, не може бути політична структура сильною і живою, якщо вона не має ідеології. Ідеології, яка запалює, заводить і є зрозумілою всім.

Аналогічно, - не може жити без власної Ідеї та Ідеології і Держава…

Олексій  Губанов перериває такі міркування з усміхом:

Час ідеологій пройшов, – каже він. – Немає тепер ні правих, ні лівих. Де є в світі зараз ідеологія? Ідеологій у класичному розумінні вже нема, і не буде. Їх час минув. Вони не потрібні. Людей цікавить щось зовсім інше.

Олексій Губанов говорить це і практично всі присутні з ним погоджуються.

До Майдану залишається трохи менше шести місяців.

Ви скажете, що в нас Майдан був не ідеологічним. Що людьми керувало виключно бажання – отримати безвіз і поїхати геть з України на заробітки.

Можливо, хтось думав і так, але більшість у період Майдану реально відчувала надихаючий вогонь Ідеї, яка їх вела.

Що то була за Ідея – обговорювати не варто, важливим є те, що люди, які нині палять будівлі та грабують магазини в усіх великих містах США, теж мають в собі цей вогонь Ідеї.

Грубо кажучи, їх можна назвати «ліваками». Але ліваками такими вже просто – безтямними.

Для яких, скажімо, СРСР був не достатньо лівим, бо там чорношкірих називали «неграми» і не дозволяли одностатевих шлюбів та й взагалі… Не визнавали, що існують не лише чоловіча та жіноча стать, а багато й інших невідомих статей, до яких можуть вільно відносити себе люди, якщо вони того хочуть і так себе якось відчувають.

Довго можна переповідати безумства американських нео-марксистів та нео-троцкістів, але цікаво, що ці американські ліваки, наприклад, дуже люблять Китай.

Люблять настільки, що буквально закликають «Китай, допоможи нам!»

Американці вклякли перед прапором Китаю. Ліворуч дівчина тримає картонку з написом: "Китай, допоможи нам"

Цих лівих там називають «Антифа». Подібна організація є й в Україні, але вона не була у нас в фаворі під час Майдану. Майдан робили люди з поглядами гранично протилежними.

Але… до чого тут Олексій Губанов з м. Рівне?

Справа в тому, що є реальна проблема з тезою про «час ідеологій минув». Її дуже люблять ті, хто вірить, що всім правлять гроші. Мовляв, «хто має гроші, той і замовляє музику».

Буквально зараз на Заході всі обговорюють сайт, який обіцяє зібрати протестний рух у будь-якій країні світу.

Очевидно, що за гроші – FULL SERVICE – та без жодних «репутаційних втрат для замовника».

Американські ліві повалили пам'ятник ворогу -- якомусь конфедерату, який жив понад 100 років тому

Але, якими б не були гроші, зажди є проблема людей, яким треба в щось вірити. І, якщо їм немає в що вірити, то вони починають вірити в сурогат.

Скажімо, без ідеї Бога вони стають – віруючими атеїстами, які сповідують «сингулярність та великий вибух».

 

Якщо ж у людей немає нормальної політичної ідеології (правої чи лівої), то у них в голові починають «вальти гуляти». Ці люди тоді починають творити чудо-біду і результати таких дій зазвичай є плачевними – для всіх.

Праворуч -- генеральний прокурор штату Мінессота, столицю якого -- Міннеаполіс -- ми бачимо ліворуч

Відмінність між нами та Америкою в тому, що там, крім «лівацької», є й досить сильна «права» ідеологія. Посутньо, Трамп – це втілення цієї правої, антиглобалістської та антилівацької ідеї.

На ще глибшому рівні Трамп протистоїть ніяким не лівакам, а світовій фінансовій олігархії, яка, власне, і заряджає нині всю цю музику в США.

 

Цим, до речі, Трамп дуже сильно відрізняється від Януковича. У нього та в його прихильників – є Ідея. І це НЕ ідея – набити собі кишені. Крім того, Трамп здатен її ще й артикулювати.

Однак, не факт, що все це йому допоможе у нинішній ситуації.

Антифашисти -- з червоними прапорами, щитами і в шоломах -- готові до боротьби

Справа в тому, що міста в Америці контролюються демократами (ліваками). Натомість електорат Трампа живе у глибинці. То ж цим це все закінчиться – невідомо, але…

Хто б не переміг в США, нам з вами легше не стане. Бо наша проблема залишається незмінною: ми – країна без Ідеї.

Наші партії – не ідеологічні. Ми не знаємо, навіщо нам Україна, тому ми всі готові масово її зрадити.

 

На користь, скажімо, Польщі. Чи Німеччини, чи США.

Білий Дім з вимкненим світлом

Вам здається, що любити Захід та ненавидіти Росію – це ідеологія?... Але це не так. Це сурогат.

Цей сурогат ніколи не пояснить, навіщо світові Україна?

 

У чому її місія? Навіщо, зрештою, вона – нам?

Ви можете спробувати дати свої відповіді. Ми ж іще повернемося до цієї теми іншим разом.

Ситуація нас примусить.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень