«Я маю гарну шевелюру, i не можу помити голову в душі», - Д Трамп, - «Прекрасне волосся» (ФОТО/ВІДЕО)

В Амеріці з душа не може витікати більше відра води на хвилину

Трамп пожалівся на поганий водонапір в душі, а уряд США не лишився осторонь такої проблеми і придумав як змінити закон, що діє з часів Обами.

Треба сказати, що загалом в Україні з водою ситуація значно краще, ніж в США. Наприклад, в Америці абсолютно не можна пити воду з крана: не можна робити з неї собі чай чи каву.


Вона, майже технічна.


Це, зокрема, пояснює той факт, що під час карантинної паніки з COVID-19 люди там масово закуповували спайки з питною водою. Вони це робили, бо пити воду з кранів в Америці – неможливо.

Крім того, й сам водонапір у США має обмеження, яке встановили ще за правління Обами у 1992 році, щоб економити воду. Президент США Дональд Трамп згадав про це напередодні чергових виборів.

Він поскаржився на поганий напір води у душі, що ускладнює йому догляд за волоссям. У відповідь на це уряд країни запропонував змінити потужність водонапору, й оприлюднив проект відповідної постанови Міністерства енергетики США.

Ця постанова має змінити закон від 1992 року, який визначає, що через душову головку за хвилину має виливатися не більше 9,5 літрів води.
 

Таке обмеження встановили для економії води. Постанова ж пропонує прирівняти до душової головки кожен отвір, із якого ллється вода.
 

Тобто обмеження на 9,5 літрів на хвилину стосуватиметься не всієї головки загалом, а кожної дірочки в головці.

Речниця Міненерго США Шейлін Гайнс у коментарі CNN повідомила, що ця ініціатива відомства є виконанням обіцянки Трампа з усунення регулювань на федеральному рівні. І її ухвалення дозволить «американцям — а не вашингтонським бюрократам — вирішувати, які душові головки вони хочуть мати у себе вдома».

Натисніть плей

На відео Трамп каже:

- Ви хочете прийняти душ, а вода не тече.
 

Ви хочете помити руки, а вода не тече. Що робити?... Доводиться стояти там довше, доводиться приймати душ довше.
 

Бо у мене волосся, я не знаю як у вас, а у мене – прекрасне волосся. Досконале (усі сміються і аплодують)

До речі, зверніть увагу, що, виступаючи, Трамп говорить (читає більшість тексту) з моніторів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень